Sztojka Edina-Utolsó Padban Alapítvány

adószám: 19313018-1-04

2023. április 17. – 10 család segítése

Ma 10 családnak tudtunk együttes erővel segíteni a Sztojka Edina-Utolsó Padban Alapítványomon keresztül!

2023. április 17. A mai nap életem nagyon meghatározó EMBEREIVEL találkoztam, akikkel még a tanulásom és munkám mellett napszámba jártam. Azért írtam nagybetűvel az embert, mert az én szememben Ők az igazi HŐSÖK Dolgos roma EMBEREK, akik napszámból keresett,kemény fizikai munkából tartják, taníttatják és nevelik példamutatással a családjukat .

…Adj neki hálót, tanítsd meg halászni, és akkor egész életében meglesz a betevője.

Megosztom:

További események:

2022. Karácsony

Köszönöm azoknak a segítő szándékú embereknek akik az idén is szebbé tették a gyerekek karácsonyát.

2021. november 6. – Őszi egészségnap

2021. november 6-án Őszi egészségnapot szerveztünk Dobozon, a Közösségi Ház és Könyvtár épületében. Az intézménynek ezúton is szeretnék köszönetet mondani a segítségért.

Támogatnád a munkámat?

Az alapítványom célja a hátrányos helyzetben élő egészségi állapotának javítása, testi, lelki, szellemi fejlődésük segítése, ismereti és önismereti tudásuk növelése, valamint az egészségtudatos életmód elősegítése, egészségvédelem.

Akár 1 Euró vagy 500 Ft esetleg 1.000 Ft A hátrányos helyzetben élőknek nagyon sokat jelenthet.

Továbbá szívesen fogad az alapítványom játékokat, ruhákat felnőtteknek, gyerekeknek. Cipőt, csizmát, tartós élelmiszert.

Számlaszámunk: 50432466-10006368
Külföldről szeretne utalni: